Stichtse Vecht en Wijdemeren
info@hbovechtenomstreken.nl

Vind hier onder onze bijeenkomsten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Huurdersbijeenkomst Breukelen – 24 februari

24 februari 2020 | 19:30 - 22:00

Beste huurder,

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor een kennismaking met de huurdersbelangenorganisatie van woningbouwvereniging Vecht en Omstreken. Wij bestaan sinds 2019 en zijn opgericht om voor de belangen van de huurders van Vecht en Omstreken op te komen. De huurdersorganisatie bestaat geheel uit huurders en is onafhankelijk van de woningbouwvereniging. Het afgelopen jaar hebben wij al bij een aantal belangrijke onderwerpen onze stem laten horen bij Vecht en Omstreken. En nu horen wij graag wat u zoal bezighoudt als het gaat om uw woning, zodat wij u nòg beter kunnen vertegenwoordigen.

Daarom organiseren wij  twee kennismakingsbijeenkomsten voor huurders van Vecht en Omstreken. In deze bijeenkomsten willen wij onszelf graag aan u voorstellen. En we willen met u van gedachten wisselen over onderwerpen als de kwaliteit van uw woning, duurzaamheid en de service van Vecht en Omstreken. Ook kunt u zelf onderwerpen inbrengen die u belangrijk vindt met betrekking tot uw woning. Verder is er veel ruimte om vragen te stellen. Uiteraard zullen wij zorgen voor een hapje en een drankje, want het mag ook best gezellig zijn!

Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden op maandag 24 februari 2020 in ’t Heycop in Breukelen en op donderdag 5 maart 2020 in de bibliotheek van Loosdrecht. Het programma zal op beide avonden gelijk zijn. Huurders uit alle kernen zijn welkom op deze avonden. Kiest u gewoon de datum en locatie die u het beste past.

Wij zouden het fijn vinden als uw zich van tevoren aanmeldt via info@hbovechtenomstreken.nl . Maar ook zonder aanmelding bent u zeer welkom.

Uw mening is belangrijk!

 

Dus kom op maandag 24 februari naar:

Ontmoetings- en activiteitencentrum Het Trefpunt

Heijcop 2 (flat links naast De Aa 50) Breukelen

 

Beide bijeenkomsten starten om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor u klaar.

Graag tot ziens!

Gegevens

Datum:
24 februari 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Bestuur Hbo Vecht en Omstreken

Locatie

t’Trefpunt
Heijcop 2
Breukelen, 3621 WD Nederland
+ Google Maps